Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΑΤΟΥΑΖ !! ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ προς τους ΝΕΟΥΣ !!

        
 ΜΗ ! , προς Θεού, μην κάνετε ΤΑΤΟΥΑΖ στο σώμα και στα άκρα σας !Πρόκειται για ισοβίως ανεξίτηλη νεανική επιπολαιότητα που θα σας ...συνοδεύει μέχρι το τέλος της ζωής σας !.
Θάρθουν στιγμές που θα μετανιώσετε, που θα κλαίτε , που θα «χτυπιέστε» , θα τρέχετε σε πλαστικούς θα ψάχνετε για Λεϊζερ χωρίς (πολλές φορές) επιτυχία.Οι εποχές ( και οι…μόδες) αλλάζουν φίλοι/ες μου, τα τατουάζ μονάχα μένουν !Πριν λίγες δεκαετίες η ιατροδικαστική δίδασκε πως :
«ΤΑΤΟΥΑΖ φέρουν συνήθως οι βαρυποινίτες, οι ποντοπόροι ναυτικοί και οι…. της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα » !Λίγα χρόνια αργότερα , εμφανίστηκαν δειλά - δειλά τα…..τατουάζ’- «μαϊμού», ( κάτι αυτοκόλλητα που δίναν την εντύπωση μόνιμου , ενώ ήταν αποσπώμενα).
Και τώρα, τώρα έγιναν μόδα.Τώρα κι` εγώ ρωτώ :
Όταν η μόδα θα περάσει, όταν σε 10 - ας πούμε – χρόνια το σπορ θα λέγεται μπανάλ, πως θα συμπεριφέρεστε, πως θα αντιδράτε;Με μακρυμάνικα το καλοκαίρι, κολάρο στο λαιμό όλο τον χρόνο και με σβυσμένα φώτα στις …ιδιαίτερες στιγμές;;;ΜΗ ,προς Θεού, ΜΗΝ το επιχειρείτε , και όσοι τάχετε, αρχίστε το «καθάρισμα» σιγά - σιγά !

Δρ Βλάσης Γωγούσης
05Απρ2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου