Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Κρίμα Ελλάδα. Κρίμα Έλληνες……

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης
Όσο αισιόδοξος επιθυμεί να παραμείνει κανείς για το μέλλον της Ελλάδος και του Ελληνισμού, δεν είναι δυνατόν να παραβλέπει τα γεγονότα που σωρεύτηκαν στο καταγάλανο Ελληνικό ουρανό και τον γκρίζαραν.Το κράτος πνέει τα λοίσθια. Το αναξιοπρεπές, αβανταδόρικο, διαπλεκόμενο, άδικο και απάτριδο πολιτικό σύστημα δίδει τις τελευταίες σκληρές μάχες επιβίωσης, μέσα στο ψεύδος, την ρεμούλα και τον εκβιασμό συνειδήσεων. Τα πολιτικά σκύβαλα των διαδόχων της μεταπολιτεύσεως, τα με ξύλινα πόδια ανδρείκελα των εξωγενών παραγόντων, πληρώνουν αδρά τον λαϊκισμό της εξουσίας και την πλέμπα των ιδεολογημάτων του πεζοδρομίου.Το Σύνταγμα της χώρας, το οποίο αναθεώρησαν πολλές φορές, σύμφωνα πάντα με τις πολιτικές τους επιδιώξεις και όχι υπέρ του λαού, το κατέστησαν διάτρητο και αφανές.Μία τρόϊκα που μας την επέβαλε ένας πρωθυπουργός και μάλιστα ακαταδίωκτος γι’ αυτό, κάνει γενικό κουμάντο στην διαχείριση του κράτους, διατάσσοντας εκείνον που εκτελεί χρέη πρωθυπουργού και των..
υπουργών του που λένε ευθέως ότι δεν τους επιτρέπει η τρόϊκα να κάνουν κάτι διαφορετικό! Μοντέλο αισχρού προτεκτοράτου.Διατάχτηκαν από την τρόϊκα μέτρα και οι υποτελείς τρέχουν να την ικανοποιήσουν στραγγαλίζοντας τον λαό (και μόνο τους πτωχούς) και σβήνοντας από τον χάρτη των ευνομούμενων κρατών το μέλλον της χώρας μας.Μπορεί να περάσουν αυτά τα μέτρα. Αλλά το πολιτικό μας σύστημα, όπως το γνωρίσαμε από την «μεταπολιτευτική δημοκρατία!» τελείωσε. Η πλήρη κατάρρευση της χώρας είναι περισσότερο πιθανή από ποτέ άλλοτε.
Το λόμπι της δραχμής παίζει τα ρέστα του επάνω στο πτώμα, ποντάροντας στην ολική καταστροφή που θα του επιτρέψει να κυριαρχήσει στην μετά το οικονομικό ολοκαύτωμα περίοδο της ανισσόροπης αναμπουμπούλας. Το πισογύρισμα (λέξη των δημοκρατών σοσιαληστών) αυτό θα φέρει την Ελλάδα δεκαετίες πολλές πίσω, φτώχια και ανέχεια στον τόπο, παρά τα όσα λένε οι ανεγκέφαλοι προπαγανδιστές του.
Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του Έθνους.
Και εάν κανείς φέρει στο νού του τα γεγονότα των μεταπολιτευτικών χρόνων μέχρι σήμερα δεν μπορεί να μην αναφωνήσει:
Κρίμα Ελλάδα. Κρίμα Έλληνες……

"ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το επικίνδυνο είναι ότι, όταν η διαφθορά εισχωρήσει στο κράτος, τότε ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ !" - Ηροδότου Ιστορία ( Βιβλίο Γ΄ "Θάλεια", Σελίδες 79-85)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου