Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μάθανε ότι...μαστε πλακώσανε και οι ....γύφτοι!!

Δεν φτάνει που έχουμε απηυδήσει απ'τους φόρους τα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών.
Η κυβέρνηση των Τεχνοκρατών έχει δώσει το δικαίωμα στα λαμόγια τους επιχειρηματίες να δίνουν επίδομα αντί μισθό στους εργαζόμενους τους.Την υπεράσπιση του κεφαλαίου και το στύψιμο μέχρι εξαθλίωσης του λαού το'χουμε βιώσει αυτό το καιρό σ'ολο του το μεγαλείο.
Και καλά να'σαι άνεργος το'χεις συνειδητοποιήσει και το παιδεύεις ανάλογα να'χεις δουλειά ν'ανταποκρίνεσαι με το παραπάνω στην επιχείρηση και να παίρνεις 500ευρώ το μήνα έναντι μισθού σε τρελαίνει. Ας μη μιλήσουμε για τις εργασιακές σχέσεις που γύρισαν έναν αιώνα πίσω και κατάντησαν τον εργάτη με τις ατομικές συμβάσεις είλωτα του κάθε επιχειρηματία. Είναι γνωστό σ'ολους ότι όταν κάνουμε όνειρα ο Θεός γελά !
Αυτό που δεν γνωρίζεις όμως είναι ότι στη δική μου περίπτωση ο Θεός δεν γελά μόνο ρίχνει και τύφλες με το τσουβάλι. Περίμενα η δόλια σώσον ελέησον με μια σακαράκα να ξεκινήσει η απόσυρση να πάρει ο συμβίος τη σύνταξη να μπορέσω να την αλλάξω μ'ενα οικονομικό αυτοκίνητο.
Ήρθε το μνημόνιο το εφάπαξ κρέμεται σε μια κλωστή να κοπεί να μην κοπεί η σύνταξη κουτσουρεύτηκε μου'μεινε η σακαράκα αμανάτι. Στο νησί είχαν δημιουργήσει 4εκπαιδευτές οδηγών μια εταιρεία, αφού χτύπησαν την αγορά με χαμηλές τιμές και άνθησαν οικονομικά,όταν ήρθε η εποχή των ισχνών αγελάδων άρχισαν να τα ξύνουν και να σκέφτονταν πως να δαγκώσουν και τους υπόλοιπους οδηγούς του νησιού.
Και το βρήκαν πήραν άδεια για Κ.Τ.Ε.Ο στο νησί. Μέχρι χτες πίστευα ότι  αυτά δημιουργήθηκαν γιατί ότι το κράτος μεριμνούσε για τον έλεγχο και τη διαρροή των καυσίμων στις μεγαλουπόλεις.
Μεσ'του Αιγαίου το νησί που ανέμοι του σφυρίζουν τι λόγο έχουν αυτοί οι έλεγχοι?? Και άντε να το καταπιώ ότι κόπτονται για την ασφάλειά μου οι συγκεκριμένοι ήταν τόσο τζιμάνια που εξασφάλισαν την άδεια και για μηχανές!
Και ερωτώ εγώ η ημιξανθιά με τι χρήμα θα περάσουν όλα τα οχήματα αυτούς τους έλεγχους και τι κουστούμι θα μου κόψουν?
Πάρ'τ'αυγό και κούρευτο μ'αλλα λόγια!
 http://armenakisyros.blogspot.gr/2012/06/blog-post_07.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου