Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Οι "θύλακες" της ...εργατιάς, απολύουν όλους τους εργαζόμενους και πωλούν τον σταλινικό σταθμό "902"

.Η ΚΕ του ΚΚΕ επιβεβαιώνει την πώληση του 902 και την απόλυση όλων των εργαζομένων του σταθμού. 

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει, πως κατέληξε στην πώληση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι υποχρεώσεις του σταθμού στα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων.Το ΚΚΕ πωλεί υποδομές, μηχανήματα και αυτοκίνητα της... εταιρείας. «Ο διακριτικός τίτλος και τα σήματα του σταθμού» παραμένουν στην κυριότητα του «Περισσού» , όπως κάνει γνωστό η ΚΕ του κόμματος.Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι, η έλλειψη του 902 αφήνει κενό στην ενημέρωση. «Αυτή η έλλειψη της άλλης φωνής μπορεί να καλυφθεί με συζητήσεις μέσα στο λαό που οργανώνει το ΚΚΕ, από τον Ριζοσπάστη, το portal 902.gr στο διαδίκτυο. Παρά τις δυσκολίες που δημιουργούνται είμαστε σίγουροι ότι το δίκιο δεν πνίγεται και ο λαός θα βάλει τέλος στο άδικο σύστημα που ζούμε», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ.«Η σημερινή οικονομική κατάσταση της Ραδιοτηλεοπτικής (σ.σ. κομματικής επιχείρησης στην οποία ανήκει ο 902) δεν μπορεί να εξασφαλίσει πλέον τη λειτουργία του σταθμού και την αντιμετώπιση συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων. Δεν είναι σε θέση και δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά Ταμεία», επισημαίνει το ΚΚΕ.Ο «Περισσός» ισχυρίζεται ότι η επιλογή αυτή θα αποτελέσει μια ακόμη αφορμή για κακόβουλες επιθέσεις στον «902» και το ΚΚΕ.
Η διάψευση
Εν τω μεταξύ ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Extra-3, Φίλιππος Βρυώνης διαψεύδει την πληροφορία περί συμφωνίας με το ΚΚΕ για την εξαγορά του 902.
«Ούτε έχει λήξει κάποια διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ούτε έχει ολοκληρωθεί κάποια ανάλογη συζήτηση», είπε ο κ. Βρυώνης. Δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν ότι, είχε έλθει σε συμφωνία για τον 902 έναντι ποσού πέντε εκατομμυρίων ευρώ.
 http://gianniotis.blogspot.gr/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου